U iščekivanju zimskih uvjeta

Ludbreška zimska služba spremna

16:06h
0
Ilustracija // Foto: ingimage
Ilustracija // Foto: ingimage

‘Pripremljeni su kamion s ralicom, traktor s daskom, čistač s četkom tzv. Raider, freza za snijeg odnosno bacač snijega, a od ove sezone prvi puta imamo na raspolaganju kombinirani stroj JCB’, rekao je Alen Sabol, direktor Lukoma.

Čišćenje snijega i leda s državnih prometnica koje prolaze Ludbregom radit će varaždinska tvrtka Cesta, a varaždinski ŽUC čistit će na prometnicama koje imaju kategoriju županijskih i lokalnih cesta.

Ludbreški Lukom radit će na čišćenju nerazvrstanih cesta te svih prilaza, prolaza i javnih površina, gradskog groblja, a prioriteti su prilazi školama, ambulantama, ljekarnama, vatrogasnom domu, institucijama i službama, gradskom groblju i staze na groblju.

MARKETING EPODRAVINA.HR

– Pripremljeni su kamion s ralicom, traktor s daskom, čistač s četkom tzv. Raider, freza za snijeg odnosno bacač snijega, a od ove sezone prvi puta imamo na raspolaganju kombinirani stroj JCB koji će nam puno pomoći u čišćenju. Dakako, dio površina morat će se očistiti i ručno, dakle, lopatama – rekao je Alen Sabol, direktor Lukoma, i objasnio da će se zimska služba aktivirati čim padne pet centimetara snijega.

 

čitam...