OLIMPIJSKA POBJEDNICA IZ 2016.

Ludbrežanka Sara Kolak ostala bez finala u Tokiju: Razočarana sam, ali ovo me neće dotući

Na natjecanje je otputovala bez trenera, legendarnog Andreasa Thorkildsena, koji je kao razlog naveo strah od koronavirusa.

09:07h
0
Zlatna Sara Kolak // foto: screenshot HRT
Foto: screenshot HRT

Hrvatska bacačica koplja Sara Kolak završila je nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Triput prestupivši ostala je bez plasmana u finale. Podsjetimo, Ludbrežanka je 2016. godine osvojila senzacionalnu zlatnu medalju, što se ove godine, nažalost, nije ponovilo.

Nezadovoljna prvim i drugim izbačajem, odlučila je namjerno prestupiti, dok je u trećem pogriješila prilikom zaleta. Od 15 natjecateljica A kvalifikacijske skupine, jedino je hrvatska predstavnica ostala bez ispravnog pokušaja.

– Ovo mi je dobra lekcija za naprijed. Najjači adut me jednostavno ne sluša, ruka me boli makar sam fizički dobro i dala sam sve od sebe. Sada ću završiti sezonu i resetirati se. Naravno da sam razočarana, ali me ovo neće dotući. Ne bojim se. Treba ići delati – rekla je S. Kolak za HRT.

Podsjetimo, S. Kolak je u Tokio otputovala bez trenera, legendarnog Andreasa Thorkildsena, koji je kao razlog naveo strah od koronavirusa.

– Otputovat ću u Norvešku i popričati s njim. Zahvalila bih Edisu i Marku koji su mi pomogli oko treninga i savjeta. I stvarno ću ove Olimpijske igre pamtiti po odličnoj ekipi jer u nijednom trenutku nisam bila sama – dodala je Ludbrežanka.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW