NA TRI GODINE

Luka Liklin sa Slaven Belupom potpisao prvi profesionalni ugovor: Klub je pokazao da mi vjeruje

Omogućit ćemo mu najbolje uvjete za rad, a na njemu je da upija, napreduje i pokuša iskoristiti svoju priliku, dodao je trener Tomislav Stipić.

09:12h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Mladi, 18-godišnji Luka Liklin sa Slaven Belupom potpisao je prvi profesionalni ugovor, i to na tri godine. Kako stoji na službenim klupskim stranicama, Liklin je nosio dres Varaždina i Čakovca, dok je na poziv trenera Zvonimira Keleka stigao u Slavenovu Školu nogometa.

– Jako mi je drago što sam svoj prvi profesionalni ugovor potpisao sa Slaven Belupom. Sretan sam jer je klub ovime pokazao da mi vjeruje, a na meni je sada da to vratim svojim maksimalnim zalaganjem na svakom treningu. Moram istaknuti da se zaista odlično osjećam u svlačionici prve momčadi. Iako su oko mene igrači koji iza sebe imaju velike utakmice i odlične karijere, ponašaju se prema meni sasvim normalno, pomažu mi savjetima i trude se olakšati mi prilagodbu na seniorski nogomet – kazao je Liklin.

Igrajući za juniore i drugu momčad Farmaceuta, stigao je do U-19 reprezentacije Hrvatske. Trener prve momčadi Tomislav Stipić uvrstio ga je u sastav koji se priprema za proljetni dio sezone.

– Uvijek je lijepo kada mladi i talentirani igrač dobije nagradu za trud i odricanje koje je uložio. Lijepo ga je vidjeti kako živi svoje snove. Baš tako i igra nogomet – neopterećeno, rastrčano i kreativno. Prateći Liklina kroz utakmice u Školi nogometa te na treninzima nakon prvog dijela sezone na kojima smo okupili naše mladiće u sklopu ‘Talent programa’, vidjeli smo da je Luka potentni veznjak, izuzetno taktički potkovan te s velikim prostorom za napredak. Omogućit ćemo mu najbolje uvjete za rad, a na njemu je da upija, napreduje i pokuša iskoristiti svoju priliku – dodao je Stipić.

Foto: NK Slaven Belupo

čitam...
Loading...