bogat program

Lukovo u Kalnovcu počelo međunarodnom izložbom rakije, vrhunac će biti subotnji koncert TS Kristali i Stjepana Jeršeka Štefa

U tijeku si prijave za izlaganje na Kalnovečkom pijacu. Kako bi si osigurali svoj prostor za izlaganje prijaviti se trebate do srijede, 16. listopada. Prijavu možete napraviti pozivom na broj telefona 099/334-7733 ili na e mail tzp.dravski.peski@gmail.com.

19:00h
0
Izvor fotografije: Općina Kalinovac

U subotu, 12. listopada počelo je Lukovo u Kalnovcu, a program prepun brojnih aktivnosti, nastavlja se u petak 18. listopada te traje do 20. listopada.

Sve je krenulo Međunarodnoom izložbom rakije još 12. listopada, a predstavljeno je 88 uzoraka iz više europskih zemalja.

U petak će se program nastaviti svečanom misom u Župnoj crkvi Sv. Luke evanđelista. Misa će početi u 11 sati. Program se nastavlja u 17 sati u Zavičajnom muzeju otkrivanjem spomenika profesora emiritusa Ivana Goluba. Središte događanja u petak će biti svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kalinovac u velikoj sali Društvenog doma u Kalinovcu s početkom u 18 sati.

Subotnji program počinje već u prijepodnevnim satima. U 10 sati otvaraju se vrata Galerije Ivana Lackovića Croate u Batinskama, a svi zainteresirani Galeriju će moći posjetiti do 16 sati. U organizaciji Poljoprivredne udruge Kalinovac na jezeru Batinska u 12 sati započinje ribičko druženje, a u 17 sati ispred Osnovne škole Ivan Lacković Croata počinje program poznat pod nazivom Kalnovečki pjac.

Prijave za njega su u tijeku, a kako bi si osigurali svoj prostor za izlaganje prijaviti se trebate do srijede, 16. listopada. Prijavu možete napraviti pozivom na broj telefona 099/334-7733 ili na e mail tzp.dravski.peski@gmail.com.

Isti dan u subotu, od 18 sati u šatoru na školskom igralištu u Kalinovcu, a u organizaciji KUD-a Grgur Karlovčan Kalinovac, održat će se smotra folklora. Na istom mjestu, ali od 20 sati mještane i goste zabavljat će Tamburaški sastav Kristali i Stjepan Jeršek Štef. Uz spomenutu zabavu, za sve prisutne bit će osigurana besplatna konzumacija hrane!

U nedjelju 20. listopada u 9 sati posjetite natjecanje u gađanju glinenih golubova u Lovačkom domu Kalinovac, a u 15 sati podržite nogometaše kluba Kalinovac u tekmi u kojoj će odmjeriti snage s NK Mladost iz Molvi.

Izvor: kalinovac.hr

čitam...
Loading...