24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Lutkarska predstava „Šašavi mišić“ Društva naša djeca za Dan obitelji
L

Ne propustite

Premijeru Šašavi mišić priprema Lutkarska družina Kopriva Pec Pec koprivničkog Društva naša djeca. Priča govori o problemima  malog mišića koji jedne večeri ne može zaspati i stoga nastaje cijela strka. Kume i tete pokušavaju uspavati malenoga, ali bez uspjeha. Da li je mama uvijek prisutna, brižna i puna ljubavi njegov spas?

Odgovor ćemo  vidjeti u  predstavi za koju je adaptaciju teksta napravila Tigrena Csik koja zajedno s Oljom Vilić potpisuje i izradu lutaka i scene. Muziku je skladao prof. Mihael Kivač,a pjesmice izvode  članovi zbora Osnovne škole ” Đuro Ester”. Glumci su Leona Barešić, Ivan Janeković, Adrijan Astaloš i Tigrena Csik.

Predstava traje 20 minuta, namijenjena je djeci od prve godine nadalje, pa je to prilika da roditelji u Dom mladih povedu i one najmlađe. Premijera je zakazana za četvrtak 15. svibnja s početkom u 18 sati, uz besplatan ulaz za djecu, te dobrovoljni prilog od 10 kuna za roditelje. Djeca iz vrtića organizirano će Šašavog mišića pogledati u ponedjeljak 19. svibnja u 10 sati.

Novom premijerom  Lutkarska družina Kopriva pec pec pridružuje se obilježavanju Dana obitelji. Uz ovaj datum  DND Koprivnica ne će se zaboraviti ni djecu privremeno odvojenu od svojih obitelji i smještenu na odjelu Pedijatrije koprivničke bolnice. Za njih će 15. svibnja biti priređena posebna lutkarska igraonica u okviru projekta za Osmijeh djeteta u bolnici.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan na cestama

ZNAMO LI VOZITI? Tri prometne zbog istog razloga, jedan vozač bježao pa ga policija pronašla

Četiri prometne nesreće dogodile su se u posljednja 24 sata, javila je podravsko-prigorska policija. Srećom, sve su imale materijalne posljedice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×