u nedjelju poslije ponoći

MAKLJAŽA NA BENZINSKOJ Četvorica muškaraca napala ekipu od njih petero, jedan je zadobio teške ozljede

Izdana im je mjera opreza zabrane posjećivanja benzinske postaje kao i zabrana približavanja, uspostavljanja i održavanja veze s oštećenima.  

13:10h
0
Ilustracija // ingimage.com
Ilustracija // ingimage.com

Prava makljaža u kojoj je 29-godišnjak izvukao deblji kraj te zadobio teške ozljede, dogodila se u nedjelju poslije ponoći.

U nedjelju oko 0.40 sati, u Đurđevcu, u Ulici grada Vukovara na benzinskoj postaji Petrol potuklo se devet muškaraca, petorica protiv četvorice.

Kako je izvijestila policija, na prostoru benzinske postaje četvorica muškaraca starosti 21, 23, 25 i 28 godina s đurđevačkog područja, fizički su napali petoricu muškaraca starosti 21, 23, 29, 30 i 39 godina, udarajući ih rukama i nogama.

Muškarac (23) je 39-godišnjaka udario više puta drvenim držalom u predjelu glave i tijela. Također je 39-godišnjak udario 28-godišnjaka.

U tučnjavi je 25-godišnjak nanio teške tjelesne ozljede 29-godišnjaku te lakše tjelesne ozljede 23-godišnjaku.

Kako neslužbeno doznajemo, pripadnici romske nacionalnosti napali su goste u kafiću.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede, protiv osumnjičenog 25- godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, zbog narušavanja javnog reda i mira tučnjavom protiv četvorice muškaraca (21, 23, 25 i 28 ) i 39 – godišnjeg muškarca bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Također, izdana im je mjera opreza zabrane posjećivanja benzinske postaje kao i zabrana približavanja, uspostavljanja i održavanja veze s oštećenima.

čitam...