U DOMU MLADIH

FOTO Mališani iz vrtića Sveti Josip očarali nastupom na završnoj svečanosti

Mališani i odgojiteljice Dječjeg vrtića Sveti Josip, Podružnice Koprivnica u četvrtak, 23. svibnja, održali su tradicionalnu Završnu svečanost u Domu mladih

09:53h
0
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr

Prigodnim programom ujedno se najstarija skupina polaznika vrtića oprostila od svojih vrtićkih dana. Raznim izvedbama, koje su posebno razveselile ponosne roditelje, nastupu najstarije skupine priključili su se i oni mlađi polaznici vrtića.

Mališane i odgojiteljice je prigodnim govorom pozdravio koprivnički gradonačelnik  Mišel Jakšić, koji su mu zauzvrat, iznenadivši ga, čestitali rođendan.

– Hvala vam svima od srca na čestitki, ali tu smo da se zahvalimo svima vama koji podržavate svoje mališane i rad Dječjeg vrtića Svetog Josipa, odgojiteljicama i časnim sestrama, koje svakodnevno daju sve od sebe da bi naši najmlađi što ljepše i ugodnije kroz igru rasli i spremali se za sve ono što ih čeka u daljnjem životu. Dječji vrtić Sveti Josip je najmanji vrtić u našem gradu, ali je vrtić sa jednim posebnim šarmom i dragošću koji nas svaki puta iznenadi sa novim programima i jednostavno nas ne pušta da odemo iz njegovih prostora – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, uz kojeg je završnoj svečanosti prisustvovala i njegova zamjenica Melita Samoborec.

 

čitam...
Loading...