20.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
koprivnička knjižnica

Mališani kroz Jezični globus usvajaju osnove stranih jezika
M

Ne propustite

Iduća radionica na rasporedu je u subotu, 12. ožujka, na dječjem odjelu koprivničke Knjižnice i čitaonice Fran Galović s početkom u 10 sati, a tema je francuski jezik.

Radionica njemačkog jezika iz programa Jezični globus održana je u subotu u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici Fran Galović.

Voditeljice ove radionice na kojoj je sudjelovalo osam mališana bile su Danijela Fičko i Sonja Schuster, nastavnice njemačkog jezika.

Program Jezični globus obuhvaća radionice stranih jezika, a namijenjen je djeci predškolske i rane osnovnoškolske dobi. Cilj ovih besplatnih radionica je kroz čitanje priča na stranim jezicima, korištenjem didaktičkih materijala, kroz igru, pjesme i brojalice na zabavan način djecu naučiti osnovama stranih jezika.

Iduća radionica na rasporedu je u subotu, 12. ožujka, na dječjem odjelu s početkom u 10 sati, a tema je francuski jezik kojega će mališanima predstaviti Irena Novak, magistra francuskog jezika i književnosti.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×