strava i užas

Manijak u Bjelovaru uhodio vlastitu kćer koja ga je tek upoznala, dirao ju i nagovarao na seks

09:00h
0
Ilustracija
Ilustracija // Envato Elements

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv 42-godišnjaka iz šire bjelovarske okolice zbog tri kaznena djela; dva kaznena djela nametljivog ponašanja i kaznenog djela bludne radnje koje je počinio na štetu vlastite maloljetne kćeri.

Muškarac je u lipnju 2014. godine iskoristio povjerenje i neiskustvo 16-godišnje kćeri, kao i činjenicu da ga je upoznala tek dva dana ranije. U jednom kafiću ju je dirao po nogama i preko odjeće, a kada ga je kći krenula poljubiti u obraz na njegov zahtjev, naglo je okrenuo glavu tako da ga je kći, ne htjedući to, poljubila u usta.

Dan kasnije je ponovio istu stvar, da bi u jednom trenutku kćer upitao je li imala spolni odnos i bi li htjela imati spolni odnos s muškarcem.

Ponovno joj je ”prodao” priču s poljupcem što je kod djeteta izazvalo strašnu nelagodu, piše Bjelovar live.

Što se tiče nametljivog ponašanja, okrivljeni je od rujna 2014. do svibnja 2015. godine kći presretao po gradu i pratio pri čemu ju je nagovarao da se druže. Svakodnevno ju je dočekivao ispred škole i raznih kafića gdje se družila s prijateljima.

Hodao je za njom po gradu te ju pratio gledajući u njenom smjeru, slijedio gdje god se kretala, presretao na ulici, slao pisma neprimjerenog sadržaja, svakodnevno uznemiravao na telefon pozivima i SMS-ovima neprimjerenog sadržaja.

U tom periodu isto je radio i svojoj bivšoj izvanbračnoj supruzi. Zvao ju je na mobitel, slao SMS poruke, dočekivao ispred stana, slijedio po gradu….

Državno odvjetništvo traži da sud okrivljenom izrekne jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju od godinu dana zatvora, uvjetno na tri godine.

čitam...