21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
križevci

Manje od mjesec dana brojimo do SpraviŠČa, znamo kad nastupa Matija Cvek, ali i tko će pjevati prije njega
M

Manifestacija će započeti Križevačkim malim spravišćem na Strossmayerovom trgu, a potom slijedi kulturni program na Nemčićevom trgu i dvorištu Galerije K2

Ne propustite

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od Križevačkog velikog Spravišča.

Bogata kulturna manifestacije ove će se godine održati od drugog do četvrtog lipnja, a već je spreman i program te sve ono što nas očekuje.

Manifestacija će započeti Križevačkim malim spraviščem na Strossmayerovom trgu, a potom slijedi kulturni program na Nemčićevom trgu i dvorištu Galerije K2.

Svečana povorka otvorenja na rasporedu je u 20.30 sati ispred Hotela Kalnik, a predstava pomirbe križevačkih purgera i kalničkih šljivara slijedi u 21 sati. Istog dana će se, između ostalog, moći promatrati nebo u zvjezdarnici, u dvorištu Galerije K2 od 22 sati nastupat će DJ Mario Kovač, a od 22.30 sati na Strossmayerovom trgu slijedi koncert Marka Kutlića.

Subotnje jutro donijet će pregršt programa za djecu. Tako već od 9 sati slijedi Dječja spraviščijada znanosti i kulture, a od 9.30 sati slijedi Projekt ZUBIĆ – javna edukacija o djece o oralnom zdravlju i higijeni.

U 12 sati će se na Nemčićevom trgu održati dnevno promatranje neba, dok u 13 sati slijedi okrjepa uz svatovski vol na ražnju uz tamburaše. Na Strossmayerovom trgu od 17 sati slijedi nastup rasplesanih Križevačkih mažoretkinja, dok će se publici u 17.30 sati predstaviti KUD Prigorje. Na Nemčićevom trgu pak u 18 i 19 sati K.U.F.E.R. organizira Konstruktivni kabare i Cirkulturu: SadĆu i Budem – U svom filmu. Potom slijedi večernji program kada od 21 sat nastupa Klapa Iskon, a od 23 sata Matija Cvek.

Nedjeljni program će započeti u 10 sati keramičarskom radionicom izrade bilikuma, a potom u 12 sati slijedi dnevno promatranje neba, u 13 sati Nekaj se finoga kuha pri lovcima, u 16 križevačka štrukijada, a od 17 sati slijedi gvercijada. Bit će tu još, između ostalog, plesa u 18 sati, predstava Pomirbe u 21 sati, a cijela će manifestacija završiti koncertom Dražena Zečića od 22.30 sati.

Foto: Križevačko veliko spravišće (Facebook)
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bi dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×