PRIZNANJE

Mario Hontić novi je trener golmana u mladim selekcijama reprezentacije: Svojim sam znanjem i iskustvom pomogao mladima

Uz izbornika Tomislava Rukavinu i pomoćnike Nenada Praliju i Elvisa Brajkovića u Svetom Martinu na Muri sudjelovao je u pripremama mlade reprezentacije koju očekuju prijateljske utakmice sa Slovačkom.

10:01h
0
Foto: NK Slaven Belupo

Mario Hontić, trener vratara u Školi nogometa Slaven Belupa, protekli tjedan bio je dio stručnoga stožera U-17 reprezentacije Hrvatske.

Uz izbornika Tomislava Rukavinu i pomoćnike Nenada Praliju i Elvisa Brajkovića u Svetom Martinu na Muri sudjelovao je u pripremama mlade reprezentacije koju očekuju prijateljske utakmice sa Slovačkom. Hontić je za službene stranice Slavena kazao kako je ponudu za trenera U-16 i U-17 selekcija dobio od strane glavnog instruktora HNS-a Petra Krpana.

– Velika je to čast za mene i za moj matični klub Slaven Belupo. Iznimno sam sretan i ponosan što sam dobio priliku raditi u takvim uvjetima i na takvoj razini. Zahvaljujem se izborniku Rukavini i njegovim pomoćnicima Praliji i Brajkoviću na odličnoj suradnji. Mislim da sam svojim znanjem i iskustvom pomogao mladim vratarima da napreduju i da u sljedećim kvalifikacijama budu važne karike u pobjedama vrijednima Europskog prvenstva – rekao je.

Foto: NK Slaven Belupo
Foto: NK Slaven Belupo