24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Marta među budućima
M

Ne propustite

Na proglašenju pobjednika i pojedinačnih ostvarenja na Final Fouru Regionalne lige u Tivtu Podravka Vegeta nije bilo ”postrojena” na završnoj svečanosti: ta je čast pripala trima prvoplasiranim ekipama, Budućnosti, Metalurgu i Lokomotivi. Jedino je na parket pozvana Marta Žderić, koja je proglašena najboljom golmanicom turnira.

Marta je izašla na parket i stala među ostale nagrađene, pa je tako nastala slika nje u okruženju kluba kojeg je odabrala za iduće godine svoje karijere. Iz Podravke Vegete otići će sa sjajnom podlogom koju je stekla u klubu boraveći sedam godina, a s vidljivim napretkom u vremenu kada je do nedavno s njom radio iskusni bivši vratar internacionalac i trener Vladimir Vujović.

Marti je dovoljna legitimacija njen talent. U tu kategoriju spadaju i Miranda Tatari i Sanja Damnjanović. Odlaze i druge igračice, od kojih će neke imati bonus nastupanje za Podravku Vegetu, ekipu s najvećim brojem sudjelovanja u Ligi prvakinja (20) i to će biti njihova legitimacija. Iskusne igračice u tom smislu nisu sporne, one će se snaći u novim sredinama, ne sumnjamo.

U Podravki Vegeti, nije tajna, sprema se, dakle, velika smjena. I najveći hrvatski suparnik na parketu, zagrebačka Lokomotiva, također će se obnoviti. Direktorica Klaudija Bubalo, koja razgovara s igračicama o angažmanu, rekla nam je da nema tu više ljubavi prema klubu, sve je samo novac. I u pravu je. U tom smsilu zabadava će se apelirati na nekakvo rodoljublje ili privrženost Podravini, Zagorju ili Dalmaciji: kol’ko para, tol’ko rukometa. Tako je u cijeloj Europi, tako je i u Hrvatskoj. S tim što smo siromašniji i što se još uvijek borimo s nekavim obzirima. Ne tako davno, koju godinu unazad, čuli smo: Je, a što će reći radnici?

Izvor: RK Podravka

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ulica Braće Radić

Je li ovo najopasnija ulica u Koprivnici? Stanari: Rotor na Zagrebačkoj je otvoren, a kamioni i dalje jure, jedva možemo iz dvorišta

Koprivnička Ulica braće Radić, točnije dio od rotora kod bolnice do mosta preko potoka Koprivnice kod Ulice Brežanec, prometnula...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×