14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mještani Štaglinca obilježili Dan naselja
M

Ne propustite

Tradicionalno 5. kolovoza mještani naselja Štaglinec, uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, slave Dan naselja Štaglinec. I ove je godine proslava održana kroz razna događanja i manifestacije, a u organizaciju se uz VMO Štaglinec uključila i Udruga žena “Proljeće” Štaglinec i DVD Štaglinec.

U subotu 1. kolovoza u organizaciji DVD Štaglinec održan je vatrogasni nogometni turnir na kojem je sudjelovalo ukupno 5 ekipa: DVD Batinske, DVD Zlatar, PGD Jarše Rodica (SLO), DVD Gotalovo i DVD Štaglinec. Najboljom ekipom turnira pokazale su se ekipe DVD-a Gotalovo ispred DVD Batinske i DVD Štaglinec.

U utorak 4. kolovoza, u organizaciji UŽ “Proljeće” Štaglinec održano je ljetno kino na otvorenom. Projekcija filma održana je na nogometnom igralištu i privukla brojne gledatelje.

Središnji dan proslave Dana naselja Štaglinec održan je u srijedu 5. kolovoza procesijom do društvenog doma u kojem je Svetu misu održao župnik Nenad Piskač. Nakon Svete mise okupljenima su se obratili: predsjednik VMO Štaglinec Mirko Jagušić, predsjednica UŽ “Proljeće” Štaglinec Iskrica Forko Međimorec, predsjednik DVD Štaglinec Ivan Golubić i zamjenik gradonačelnice Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

U sklopu obilježavanja Dana naselja Štaglinec održana je recitacija djece polaznika kreativne radionice u Štaglincu, te je potom upriličena i izložba djela malih umjetnika koje su djeca izradila na kreativnim radionicama.

Uslijedila je prezentacija dvaju novih vozila DVD Štaglinec a uz pomoć auto ljestva JVP Koprivnica svi zainteresirani mogli su pogledati svoje naselje iz ptičje perspektive.

Obilježavanje Dana naselja Štaglinec završeno je tradicionalnim turnirom u belotu. Ove godine naspretnijima u igri kartama pokazali su se Stjepan Međimorec i Mladen Sabol.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt od 270.000 eura

Za projekt “Oaza Bezgrešne” 270.000 eura, razvija se vjerski turizam u podravskoj općini

Molvarci su prijavili još jedan vrijedan projekt na EU, a to je opremanje javne kulturne infrastrukture „Oaza Bezgrešne“ u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×