21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veliko srce

Mještani Svete Ane prikupili sredstva za pomoć obitelji Petrović iz naselja Gora čija je kuća srušena u potresu
M

Na prijedlog mjesnog odbora pronađena je obitelj kojima će biti dodijeljena prikupljena sredstva.

Ne propustite

Mještani Svete Ane nastavljaju pomagati stanovnicima na području Petrinje, Gline i Siska koje je pogodio potres.

Prikupili su novčanu donaciju u iznosu od 3.500,00 kuna za obitelj Petrović iz naselja Gora pokraj Petrinje kojima je kuća u potpunosti uništena u potresu. U ovim teškim trenucima za cijelu Banovinu mještani Svete Ane već su pokazali svoju solidarnost sa stradalima prikupljanjem higijenskim potrepštinama, prehranom i toplom odjećom, a nastavili su prikupljanjem ovih novčanih sredstava kojima su se pridružila udruga žena Svetojanke i crkveni odbor Svete Ane. Na prijedlog mjesnog odbora pronađena je obitelj kojima će biti dodijeljena prikupljena sredstva.

– Cilj ove akcije bio je da se ova novčana pomoć pruži obitelji, stradaloj u potresu a kojoj je najpotrebnija u ovim teškim trenucima. Prateći izvještaje medija sa terena pronašli smo obitelj Petrović iz mjesta Gora pokraj Petrinje čija je kuća uništena do temelja a uz to imaju jednogodišnju bolesnu kćerku Elenu koja čeka transplataciju jetre. Zbog sveg navedenog nisu mogli prihvatiti smještaj u kontenjeru te su se odlučili privremeno smjestiti u Vrbovcu – izjavio je Veljko Miletić, predsjednik mjesnog odbora Sveta Ana.

Predsjednik mjesnog odbora Veljko Miletić i zamjenica Martina Račan posjetili obitelj Petrović kojoj su predali prikupljena novčana sredstva u iznosu 3.500,00 kuna, a predsjednica udruge žena Svetojanke Natalija Miletić predala im je poklon paket za njihovu kćerku Elenu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bi dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×