20.4 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NE ŽELE ASTRAZENECU

Mladen Kešer: Općina Kalnik spremna je sama kupiti 700 doza Pfizerovog ili Moderninog cjepiva za svoje stanovništvo
M

Na taj način umanjit će stres i pomutnju koja se ovih dana događa među stanovništvom RH, pa tako i stanovnicima općine Kalnik, kaže Kešer.

Ne propustite

Načelnik općine Kalnik Mladen Kešer uputio je otvoreno pismo predsjedniku Vlade, ministru zdravstva i načelniku Stožera civilne zaštite kojim traži da se stanovništvo i pacijenti sa područja općine Kalnik i nadležnosti LOM ambulante Kalnik prestanu cijepiti cjepivom proizvođača AstraZeneca koje je stavljeno na crnu listu u gotovo svim zemljama EU.

​Općina Kalnik, kazuje, spremna je za svoje stanovnike osigurati cjepivo drugih proizvođača koja su dostupna u RH ( Pfizer ili Moderna ), na način da sama otkupi određenu količinu cjepiva potrebnu za cijepljenje, i na taj način umanji stres i pomutnju koja se ovih dana događa među stanovništvom RH, pa tako i stanovnicima općine Kalnik.

– Od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo tražim da na općinu Kalnik pošalje ponudu ili predračun, na kojem će izraziti cijenu za otkup 700 doza cjepiva Pfizer temeljem čega će općina Kalnik izvršiti uplatu sredstava prema HZJZ – poručio je Kešer te pojasnio kako će  preuzetim cjepivom liječnik obiteljske medicine ambulante Kalnik cijepiti populaciju i bolesnike koji imaju prioritet prema kriterijima redoslijeda cijepljenja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pitanje koje dijeli

Pitanje abortusa aktualno i u kampanji, u ovih šest bolnica liječnici uopće ne obavljaju pobačaje!

Pitanje pobačaja često dijeli javnost, a posebno u vrijeme izbornih kampanja. Nije tako ni ovaj put pa su o...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×