15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijevremeno glasovanje

Mladen Kešer ponovno na vrhu Kalnika, na izbore izašlo 67,98 posto birača
M

Podsjetimo, 2021. godine vlast je osvojio Krunoslav Đurec kao nezavisni kandidat, ali je u siječnju ove godine podnio ostavku

Ne propustite

Mještani Kalnika danas su izašli na prijevremene izbore, a birali su između dva kandidata, nezavisne Olinke Gjigaš, ujedno i predsjednice Općinskog vijeća i SDP-ovog Mladena Kešera.

Mladen Kešer novi je načelnik općine Kalnik. Pobjedu je odnio s 375 dobivenih glasova, dok je za Gjigaš glasovalo 311 birača.

Dakle 64 birača više Kešeru je donijelo mandat.

Od ukupno 1040 birača upisanih u popis birača, glasovanju je pristupilo 707 birača, odnosno 67,98 posto, od čega je prema glasačkim listićima glasovalo 707 birača, odnosno 67,98 posto. Važećih listića bilo je 686, odnosno 97,03 posto.

Nevažećih je bilo 21 listića, odnosno 2,97%.

Podsjetimo, 2021. godine vlast je osvojio Krunoslav Đurec kao nezavisni kandidat, ali je u siječnju ove godine podnio ostavku.

Napomenimo i kako je broj glasača naspram 1059 prije dvije godine, danas došao na 1040, što i nije neko značajno smanjenje.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×