NAČELNIK I ŠEF SDP-A

Mladen Kešer želi mogućnost odabira cjepiva: Građanima se događa nepravda

Tražim od županijskog Stožera da u srijedu cijepe građane s Pfizerom ili Modernom jer ga navodno imaju, a AstraZenecom one koje to žele, napisao je Kešer na Facebooku.

11:52h
0
Mladen Kešer
Mladen Kešer // Foto: Sanjin Bojić

Načelnik općine Kalnik i šef koprivničko-križevačkog SDP-a Mladen Kešer na svojoj Facebook stranici objavio je kako se brine za svoje građane. Podsjetimo, cijepljenje će se u Svetom Petru Orehovcu održati u srijedu 17. ožujka, i to za mještane Svetog Petra Orehovca, Kalnika i Gornje Rijeke.

Darko Koren cijepio se preko reda prije dva tjedna Pfizer cjepivom navodno najsigurnijim protiv corona virusa, a u srijedu će cijepiti Kalničane, Orehovčane i Gornjoriječane AstraZeneca cjepivom koji su zabranili Talijani, Austrijanci i još nekoliko zemalja Europske unije jer navodno izaziva ugruške u krvnožilnom sustavu – napisao je Kešer.

– Tražim od županijskog Stožera da u srijedu cijepe građane s Pfizerom ili Modernom jer ga navodno imaju, a AstraZenecom one koje to žele. Ne znam kako institucionalno reagirati osim da upozorim građane o nepravdi koja nam se događa od ovih ljudi. Građani mogu izabrati koje cjepivo žele! – objavio je Kešer.

[KOREN SE CIJEPIO PFIZER CIJEPIVOM, A MOJE GRAĐANE ASTRAZENECA KOJE JE ZABRANJENO U SUSJEDNIM DRŽAVAMA ]
Darko Koren…

Objavljuje Mladen KešerČetvrtak, 11. ožujka 2021.