Nova sezona

Mladi Josip Tratnjak traži svoju srodnu dušu u “Ljubav je na selu” i ima pomalo neobične kriterije: Kod cura me zanimaju obrve

Kako će proći i hoće li naći ljubav, možete pratiti na RTL-u.

10:12h
0
Screenshot: RTL

Počela je nova sezona popularnog RTL-ovog showa Ljubav je na selu, a svoju će srodnu dušu tražiti i jedan mladi farmer iz Koprivničko-križevačke županije.


On je najmlađi od njih pet koji su dobili najviše pisama djevojaka, a ime mu je Josip Tratnjak, dolazi iz Brda Crikvenskog u općini Sveti Ivan Žabno i ima 20 godina.

– Po zanimanju je pomoćni kuhar, a na svom imanju uzgaja kokoši, patke te sadi kukuruz i ječam. Slobodno vrijeme provodi u šetnji sa psom ili pomaže susjedima na njihovim imanjima. Za sebe kaže da je smiješan i zabavan, i upravo takve djevojke i traži. Najluđe što je učinio za ljubav bilo je kada je djevojci poslao SMS s videom u kojem pleše. Iako je mlad, priznaje da je već imao dosta veza, ali sve su bile kraće ili na daljinu. Volio bi pronaći djevojku koja će ga voljeti onakvog kakav je – opisuju ga na RTL-ovim stranicama.

Već se u emisiji moglo vidjeti kome odlaze njegove simpatije, a od svih pisama koje je pročitao najviše mu se svidjela Martina.

– Kod cura me zanimaju obrve, iskreno. Ako cura ima lijepe obrve, znači da je dobra, da je smiješna, zabavna i duhovita – otkrio je svoje pomalo neobične kriterije Josip.

Kako će proći i hoće li naći ljubav, možete pratiti na RTL-u.

čitam...