AK Koprivnica

Mladi koprivnički atletičari u Čakovcu osvojili čak devet medalja, limačice druge u ukupnom poretku

Limači su sveukupno osvojili šesto mjesto

09:16h
0
Foto: AK Koprivnica

Limači i limačice Atletskog kluba Koprivnica proteklog su se vikenda natjecali na 4. kolu HALS-a u Čakovcu. Osvojili su tri srebrne i šest brončanih medalja, a valja pohvaliti limačice koje su u ukupnom poretku ovog kola osvojile odlično treće mjesto.

U kategoriji limačica 2013. godište, Tia Lončarek bila je treća u bacanju vortexa s osobnim rekordom 22,69 metara. Treća je bila i Ella Sever na utrci 300 metara, a brončanu medalju osvojila je i u skoku u dalj s osobnim rekordom 3,35 metara.

U kategoriji 2012. godište, Zara Štefanić je osvojila drugo mjesto na 300 metara, a Tija Požgaj u kategoriji starijoj godinu dana isto bila druga na istoj utrci. Karla Obranović je utrku na 300 metara završila odmah iza nje, što znači da se okitila broncom, a medalju jednakog sjaja osvojila je i u skoku u dalj s osobnim rekordom 4,16 metara.

Do srebrne medalje došla je i štafeta limačica na 4×60 metara u sastavu Iva Mikulec, Karla Obranović, Tija Požgaj i Zara Štefanić.

Što se tiče dječaka, u kategoriji 2013. godište, Leni Novak je bio treći u bacanju vortexa s osobnim rekordom 31,27 metara. U ukupnom poretku HALS-a za 2022. godinu limačice su sveukupno osvojile izvanredno drugo mjesto, dok su limači sveukupno osvojili šesto mjesto.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW