DRUGA, TREĆA I ČETVRTA ŽNL

Močile u velikom derbiju dočekuju nepobjedivu Slogu, GOŠK protiv Udarnika brani vrh, Jadran-Galeb i Mladost u mrtvoj trci za prvo mjesto

U ranijem terminu, u subotu, u Starigradu će igrati istoimeni domaćin i Fugaplast, dok će Drava Podravske Sesvete teško, ali nije bez šanse, uzeti bodove Podravcu u Torčecu.

14:11h
0
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

Gotovo svi susreti Druge, Treće Četvrte ŽNL odigrat će se u nedjelju.

Iznimka su dva drugoligaša. U ranijem terminu, u subotu, u Starigradu će igrati istoimeni domaćin i Fugaplast, dok će Drava Podravske Sesvete teško, ali nije bez šanse, uzeti bodove Podravcu u Torčecu. Istaknimo kako zbog tri žuta kartona Drava ne može računati na Darija Dergeza, dok će Podravcu nedostajati Luka Kraljić.

Ipak, derbi kola smjestit će se u Močile. Stiže Sloga iz Koprivničkog Ivanca s fascinantnih 35 postignutih i svega devet primljenih pogodaka te sedam pobjeda iz jednako toliko kola.

Druga ŽNL, 8. kolo, 12./13. listopada, 15 sati:

Starigrad – Fugaplast / subota
Podravec – Drava PS / subota
Hrvatski bojovnik – Gornja Rijeka / nedjelja, 14 sati
Rudar – Reka
Močile – Sloga
Prugovac – Omladinac
Čvrstec – Mladost KB

GOŠK možda nije poput Sloge nepobjediv, ali i s jednim slavljem manje predvodi trećeligaše. Tri puta požutio im je Borna Široki koji u Gotalovu neće braniti domaći teren od Udarnika. Mičetinac kao prvi pratitelj kasnije od ostalih, u 16 sati, na đurđevačkom travnjaku lovi trobod protiv Radničkog.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

 

Treća ŽNL, 8. kolo, 13. listopada, 15 sati:

Sokol – Rudar B
Rasinja – Graničar NV
GOŠK – Udarnik
Zagorec – Sabarija
Prigorje – Mladost C
Ratar – Jedinstvo
Mičetinac – Radnički / 16 sati

Četiri od četiri stanje je Jadran-Galeba, prvoplasiranog četvrtoligaša s kojim je bodovno izjednačena Mladost Veliki Raven. Oni će se sada boriti za prvo mjesto.

Četvrta ŽNL, 6. kolo, 13. listopada, 15 sati:

Bilogora – Drava / 14 sati
Polet – Dragovoljac
Jadran-Galeb – Mladost VR