svečani početak

Molve će uskoro imati potpuno obnovljen kulturni centar u središtu sela, načelnik danas potpisao ugovor

Projektom je previđena obnova krovišta, fasade, stolarije, kompletno uređenje unutrašnjosti i novog sanitarnog čvora te samog prilaza zgradi.

17:00h
0
Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve

Načelnik općine Molve Zdravko Ivančan danas je zajedno s Mladenom Podravcom potpisao značajan i vrijedan ugovor. Mladen Podravec direktor je tvrtke GT JURA iz Virja koja će obavljati radove rekonstrukcije društvenog doma/kulturnog centra. Ugovor o javnoj nabavi radova za izvođenje radova potpisan je danas u općinskim prostorijama.


Nakon provedenog postupka javne nabave sveukupna ugovorena cijena radove rekonstrukcije iznosi 2.816.177,46 kuna, uključujući PDV.

Projektom je previđena obnova krovišta, fasade, stolarije, kompletno uređenje unutrašnjosti i novog sanitarnog čvora te samog prilaza zgradi. Osim građevinskih radova nabavlja se i oprema kojom će se glavna sala u domu kulture (kino-sali) pretvoriti u multimedijalnu dvoranu. Radovi će započeti iza Velike Gospe, a predviđeni rok završetka radova je šest mjeseci od dana uvođenja u posao. Stručni nadzor nad izgradnjom provodit će tvrtka Petgrad d.o.o. iz Koprivnice.

– Nadamo se da će se život postupno vratiti u normalu kako bi udruge s područja općine Molve i ostali koji to žele mogli organizirati različite kulturne, zabavne manifestacije i sve ostalo što čini život jedne zajednice u novo obnovljenom domu – suvremenoj multimedijalnoj dvorani s puno više mogućnosti i sadržaja – rekao je načelnik Ivančan kod potpisivanja ugovora.

Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve
Foto: Općina Molve

čitam...