2.6 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
strava

Monstrum je pokušao zadaviti partnericu uz prijetnje da će joj prerezati vrat i postrijeljati rodbinu
M

Grubo je vrijeđao svoju izvanbračnu suprugu, davio ju rukama, odgurivao ju rukama u zid, čupao ju za kosu i povlačio ju za uši. 

Ne propustite

Nezapamćeno nasilje vršio je 42-godišnjak nad svojom partnericom u Globočecu Ludbreškom.

On je od kolovoza 2018. do prosinca 2018. godine učestalo grubo vrijeđao svoju izvanbračnu suprugu, davio ju rukama, odgurivao ju rukama u zid, čupao ju za kosu i povlačio ju za uši.

Uz sve to prijetio je da će ubiti nju i njoj bliske osobe.

Svoje je prijetnje namjeravao i ostvariti pa ju je 7. prosinca bacio na krevet i počeo ju gušiti podlakticom uz prijetnje da će joj prerezati vrat i postrijeljati njezinu rodbinu.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 27. prosinca podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv nasilnika, zbog počinjenja kaznenog djela nasilja u obitelji.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru od 7. prosinca 2018., a u optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×