PODIGNUTA OPTUŽNICA

Muškarac (60) rekao da će ubiti deset godina stariju ženu, na kraju joj je zapalio automobil

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti, objašnjava DORH.

08:00h
0
Policija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv 60-godišnjaka zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.


Državno odvjetništvo RH na svojim stranicama navodi kako ga se tereti da je 2. studenog 2020. godine u mjestu pokraj Bednje, u susjednoj Varaždinskoj županiji, zaprijetio 70-godišnjakinji da će je ubiti te zapaliti kuću i vozilo. Nažalost, nije ostalo samo na riječima, s obzirom na to da je 13. studenog oko 4 sata zapalio njezin parkirani automobil koji je potpuno izgorio.

– Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti – objašnjava DORH.

čitam...