SILVESTROVO

Na dječjem dočeku Đurđevčani će voziti mini quadove, dok će odrasli navečer plesati uz Black Tattoo, piti kuhano vino i gledati vatromet

Kako su objavili iz Turističke zajednice grada Đurđevca i Grada Đurđevca koji zajedničkim snagama organiziraju doček, zabava će početi u petak u 22.30 na Trgu svetog Jurja. 

14:33h
0
Doček Nove godine - Đurđevac
Ilustracija // Foto: Arhiva

Veselo i živo bit će na Silvestrovo u Đurđevcu.

Kako su objavili iz Turističke zajednice grada Đurđevca i Grada Đurđevca koji zajedničkim snagama organiziraju doček, zabava će početi u petak 31. prosinca, u 22.30 na Trgu svetog Jurja.

Đurđevčane i sve one koji se zateknu na glavnom gradskom trgu te večeri će na ispraćaju stare i dočeku Nove 2022. godine zabavljati grupa Black Tattoo. Uz glazbu, posjetitelji će se moći ugrijati uz kuhano vino, kuhani gin i čaj te rasplesano i uz vatromet u ponoć dočekati Novu Godinu.

Najmlađi, naravno, neće biti zakinuti. Naime, gradsko vodstvo, Stari grad d.o.o. i TZ na istome trgu, od 11 sati, pripremili su program Dječjeg dočeka. Organizatori poručuju kako će nastupiti mađioničari, puštat će se baloni, a bit će tu i napuhanaca te vožnje mini quadovima. S obzirom na to da će se zabavljati, a time i izgubiti dosta energije, moći će popiti besplatan čaj i pojesti mini hot dogove!

Podsjećamo, Koprivničanci će se zabavljati uz vatromet i grupu Vigor, dok će Križevčani na Strossmayerovom trgu ponoć dočekati uz koncert Đanija Stipaničeva.