HT PRVA LIGA

Na Slavenov Apaš sutra stiže nezgodan protivnik, Stipić: Šibenik te pretrči ako nemaš sve antene uključene

Premda klub u službenoj objavi navodi kako imaju problema s ozljedama, nije precizirano o kojim se igračima radi.

14:00h
0
o
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Brkić Brka / Nk Slaven Belupo

Dok je mnogima ritam odigravanja ubrzan, Slaven Belupo je uslijed prošlotjedne odgođene utakmice s Hajdukom imao malo dulji odmor koji su iskoristili za utakmicu s trećeligašem Tehničarom iz Cvetkovca, a tijekom koje su priliku dobili igrači s manjom minutažom.

Momčad trenera Tomislava Stipića sutra se, u 18 sati, vraća obavezama u HT Prvoj ligi. U sklopu 22. kola na Gradski stadion Ivan Kušek Apaš stiže šesti Šibenik. 

– U dobrom smo stanju, širimo optimizam i u ovo vrijeme ograničenja. Ipak, primjećujem da je globalno, u cijelom europskom nogometu, pa tako i nama sve teže uklopiti nove igrače i pojačanja u sistem i da ispunjavaju sportska očekivanja. To i ne čudi jer je trenutna situacija poništila sve važne socijalne vrijednosti adaptacije i pozitivnog stimulansa – rekao je Stipić za službene klupske stranice.

Podsjetimo, prvi međusobni ogled odigran 11. rujna završio je podjelom bodova (0-0) u Koprivnici, dok su ih u gostima Farmaceuti razbili (0-3) i ugrabili puni plijen. Ipak, Stipić upozorava na kvalitetu sutrašnjeg protivnika koji je, inače, na šestoj poziciji, jednoj iznad Slavena s četiri boda više i dvije utakmice više.

Dinamo te izigra, Osijek kazni, a Šibenik pretrči ako nemaš sve antene uključene.
Šibenčani su pobjeđivali sve redom, od Dinama do Hajduka, ali protiv nas nisu ni gol postigli. Vjerujem da će tako i ovaj put ostati ako ćemo se držati plana – najavio je strateg koprivničkog prvoligaša koji je doživio uzastopne poraze od Gorice (0-1) i Osijeka (3-0), prije toga slavivši nad Varaždinom (2-0).

Premda klub u službenoj objavi navodi kako imaju problema s ozljedama, nije precizirano o kojim se igračima radi.

Istaknimo kako posljednja Istra 1961 ima 14 bodova, šest manje od Slavena, a blizu su i Lokomotiva te Varaždin. Dakle, bodovi su za Stipćev sastav itekako potrebni.

HT Prva liga, 22. kolo, petak 19. veljače, 18 sati, Gradski stadion Ivan Kušek Apaš, Koprivnica

Slaven Belupo – Šibenik