2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Na vodocrpilištu “Ivanščak” uzbuna zbog ispuštanja klora
N

Ne propustite

090605-klor-mKako bi provjerili sustav sprječavanja nesreće u slučaju nekontroliranog ispuštanja klora, na vodocrpilištu koprivničkom “Ivanščak” je danas ujutro simuliran takav problem. Vježba je bila prva te vrste provedena na tom vodocrpilištu, u njoj su sudjelovali profesionalni koprivnički vatrogasci, policija i Državna uprava za zaštitu i spašavanje, a rezultati će biti iskorišteni za povećanje razine sigurnosti na “Ivanščaku”.

– Klor koristimo u vrlo malim količinama za dezinfekciju vode, a vježbom je simulirano njegovo istjecanje iz spremnika zapremine 150 litara. U praksi je to takoreći nemoguće, jer automatski sustav senzora za otkrivanje klora u okolišu te dežurni i stručno obućeni djelatnici s odgovarajućom opremom brinu o sigurnosti, no zakonodavac nalaže da se takva vježba provede najmanje jednom godišnje – rekao je rukovoditelj sektora distribucije u koprivničkom Komunalcu Zdravko Petras.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×