16.9 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VIKEND REKORDERI

‘Nadrmani’ 41-godišnjak vozikao se Drnjem s dva promila, drugi, pak, na poznatoj dionici jurio više od 120 km/h
'

Sankcionirano je 205 prometnih prekršaja.

Ne propustite

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke, policijski službenici imali su akciju pojačanog nadzora prometa.

Sankcionirano je 205 prometnih prekršaja od čega 31 prekršaj upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 88 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 24 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, šest prekršaja nepropisnog korištenja mobitela i tako dalje. Pritom treba napomenuti da su dva vozača bila smještena u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a tijekom pojačanog nadzora prometa nisu zatečeni recidivisti.

Kada su u pitanju vikend rekorderi, najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu u 21:13 sati u Drnju, u Ulici Stjepana Pašice, kod 41-godišnjeg vozača osobnog automobila. Spomenuti vozač upravljao je volanom pod utjecajem alkohola od 1,96 promila.

Najveća brzina kretanja zabilježena je u petak u 15:38 sati na državnoj cesti broj 28 u Kenđelovcu. Na poznatoj dionici česti su prekršaji prekoračenja dopuštene brzine, a ovog puta se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 122 kilometara na sat, iako je ograničenje 70 kilometara na sat.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Znanstvena fantastika

Od srpnja ogromne promjene za vozače, ako vaše vozilo to nema – nećete ga moći voziti i registrirati!

Mnogi ne znaju, no ima onih vlasnika vozila koji u svojim novijim automobilima imaju integrirani "Intelligent Speed Assistance (ISA)",...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×