6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nagrađene saksofonistice Umjetničke škole “Fortunat Pintarić”
N

Ne propustite

Na 52. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa (regionalno natjecanje) sudjelovale su i dvije učenice saksofona, polaznice koprivničke Umjetničke škole “Fortunat Pintarić”.

Učenica Petra Lesar, nastupila je u II. kategoriji i osvojila je prvu nagradu, a u III. kategoriji škola je također jednu predstavnicu, učenicu Luciju Frančić koja je u svojoj kategoriji osvojila drugu nagradu.

Mentor učenicama je prof. Vojkan Jocić, koji ih je pripremao i uvježbavao čitavi program za natjecanje, dok je učenice za klavirom pratio prof. Albert Vučinović.

Natjecanje je održano u Glazbenoj školi Ferdo Livadić u Samoboru.

Obzirom da je Petra Lesar osvojila dovoljan broj bodova, plasirala se na Državno natjecanje koje će se održati slijedeći mjesec u Zagrebu, tako da će i koprivnička škola imati svog predstavnika među brojnim glazbenim školama iz čitave Hrvatske.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ruho naše, najljepše II

FOTO Raskošna revija narodnih nošnji napunila Dom mladih i pokazala najbolje od kulturne baštine

Revija narodne nošnje „Ruho naše, najljepše II“ jučer je krasila koprivnički Dom mladih. Reviju je organizirao Folklorni ansambl „Koprivnica“ pod...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×