25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Odlični rezultati mladih koprivničkih gitarista
O

Ne propustite

Iako su prošlog tjedna trajali proljetni praznici, učenici Umjetničke škole „Fortunat Pintarić” nisu imali previše vremena za odmor. U proteklih tjedan dana gitaristi koprivničke škole sudjelovali su na dva međunarodna natjecanja.

Prvo su bili sudionici natjecanja pod nazivom Sarajevo International Guitar Festival, na kojem su nastupili učenici srednje glazbene škole Dario Markulinčić koji je osvojio 4. nagradu i Dominik Carević koji je osvojio 3. nagradu.

Nakon Sarajeva Dominik Carević sudjelovao je u Rustu (Austrija) na Međunarodnom gitarističkom natjecanju (The International Guitar Festival Rust). Dominik je u svojoj kategoriji bio prvoplasirani (apsolutni pobjednik) a samim tim dobio je priliku svirati i na završnom koncertu.

I u Sarajevu i u Rustu sudjelovao je velik broj natjecatelja iz čitave Europe, a koprivničke učenike pripremio je, kao i za sva prethodna natjecanja, prof. Antonio Rumenović.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnički Ivanec slavi rođendan

FOTO // Mladi učili pecati i natjecali se u Pustakovcu, klinci igraju turnir, navečer svi na Pejakovića!

Od ranog jutra, već od 7 sati, krenulo je obilježavanje dana Općine Koprivnički Ivanec. Nema dana da se nešto...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×