Slavimo

NAGRADNJAČA Portal ePodravina i KC Pizza časte za rođendan, zgrabite četiri prefine jumbo pizze!

14:00h
0
KC Pizza

Portal ePodravina.hr slavi rođendan, a tim povodom častimo vas, naše čitatelje, s četiri prefine jumbo pizze iz KC Pizze!

KC Pizza u protekla tri mjeseca donijela je revoluciju u načinu pripreme pizza, kao i u mogućnostima naručivanja. Odnedavno su dostupni na novoj lokaciji u samom centru grada, na Florijanskom trgu 1, a ponuda im je još bogatija. Uz pizze, nude i pizza sendviče i vruće lepinje. Što se pizza tiče, nude isključivo dostavu, a spomenuta nova ponuda može se naručiti i preuzeti u samoj pizzeriji.

Čitateljima epodravine KC Pizza poklanja četiri jumbo pizze iz svoje bogate ponude, po jednu za svakog od četiri sretnika.

Ono što morate napraviti da se počastite je:

  1. Lajkati Facebook stranicu portala ePodravina.hr
  2. Lajkati i šerati ovu objavu na svoj profil pod “javno”
  3. Lajkati Facebook profil KC Pizza
  4. U komentaru označiti osobu s kojom biste podijelili jumbo pizzu

Po čemu je KC Pizza posebna? uz classic i jumbo pizze, nude u pizzu u PAN izradi. Ona se radi od dvostruko sazrijevanog tijesta, odnosno sourdough tijesta, u kojem se ne koristi industrijski kvasac već se obje faze sazrijevanja odvijaju na prirodan način. Tako pripremljena pizza peče se u tavama, odakle i naziv PAN pizza (eng. pan, tava), na visokim temperaturama od oko 400 stupnjeva.

Pečenjem takve pizze ne ostavljaju se “prazni” rubovi nego se sastojci koriste na cijeloj pizzi te se za nju koristi i 50 posto više sira. Spaja se mekoća i debljina s hrskavošću i finim mirisom, što je čini posebnim i jedinstvenim gastronomskim doživljajem, a uz to pizze su sočnije, ukusnije, lakše probavljive i zdravije.

Uz telefonsko naručivanje, na broj 048/200-350, KC pizza nudi mogućnost naručivanja i preko mobilne aplikacije “MOJA PIZZA”. Osim naručivanja, putem aplikacije možete kreirati i svoju vlastitu pizzu u PAN ili CLASSIC izvedbi.

dav
cof

čitam...
Loading...