predstava premještena u dvorište muzeja

[NAGRADNJAČA] Za stand up Vlatka Štampara se traži stolica više, a mi imamo ulaznice za vas

Izvedba će se odigrati uz poštivanje svih epidemioloških mjera na otvorenom prostoru.

12:30h
0
Foto: Facebook

U Koprivnicu dolazi Vlatko Štampar, a portal ePodravina sretnom čitatelju ili čitateljici poklanja dvije ulaznice za stand up show koji će se održati 15. srpnja u 21 sat u dvorištu Muzeja grada Koprivnice na Trgu Leandra Brozovića.

Da biste se uključili pratite upute na našem Facebook profilu, a sretnog dobitnika ili dobitnicu izvlačimo u srijedu 15. srpnja u podne. Ulaznice ćete isti dan moći podići na ulazu dvorišta Muzeja prije početka same predstave. Ponovimo, predstava počinje u 21 sat.

– Prošao je 30. rođendan i očekuju se neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao od 9-5, kredit… Pritisak je tu – “Pa vreme ti je…”, “Pa nesi već dete…” “Kaj se čeka?!” A ja sam dao otkaz, ženidba nije još u planu, a dijete vjerujem da će mi samo krasti moje igračke. Toliko o Odraslosti – kratko je Štampar opisao svoj stand up.

Izvedba će se odigrati uz poštivanje svih epidemioloških mjera na otvorenom prostoru.

Cijena ulaznice je 50 kuna, odnosno 40 kuna za umirovljenike, nezaposlene, studente i učenike, a 35 za osobe s invaliditetom. Prodajna mjesta su: Šareni dućan, Hotel Podravina, Le Petit Cafe i Ludens teatar (info@ludensteatar.hr, mob:097/7583367, tel:048/671615, Hrvatske državnosti 10, prvi kat).

čitam...