9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pohvalno

Najčitatelji i najkorisnici u knjižnici dobili prigodne poklone i lijepo se podružili
N

Najčitatelji Dječjeg odjela u kategoriji djeca rane dobi do tri godine su Jakov Golub (122 slikovnica) i Viktor Vrhovec (116 slikovnica).

Ne propustite

U Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica u subotu je održan susret s najčitateljima i najkorisnicima knjižnice u 2018. godini.

Ovaj susret je, osim samih najčitatelja i najkorisnika, uveličao i poznati koprivničko-đurđevački par Andreja Živko i Sven Šestak koji su s najčitateljima podijelili svoja iskustva o čitanju i naravno preporučili knjige koje su ih veselile u mladosti. Podijelili su s prisutnima i svoje kreativnosti i svakodnevne sitnice koje ih vesele priilikom kreativnog izražavanja i stvaranja. Andreja i Sven svakome su od najčitatelja u ime Knjižnice uručili personalizirane vrećice s njihovim imenima i personalizirane članske iskaznice.

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica još od 2002. godine organizira u prosincu susret s najčitateljima kako bi nagradila svoje korisnike koji su prema statistici posudbe u tekućoj godini  posudili, pročitali ili odslušali najveći broj knjiga ili neki drugi od medija koji se mogu posuditi u knjižnici poput glazbenih CD-a ili filmova na DVD-u. Suradnik u ovom programu Knjižnice je i ove godine bila Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije.

Od prošlih godina knjižničari su promijenili i povećali broj kategorija prema kojima se biraju najčitatelji i najkorisnici te se uključio i Stručno-znanstveni odjel.

Nagrade su uručene najčitateljima u nekoliko kategorija. Najčitatelji Dječjeg odjela u kategoriji djeca rane dobi do tri godine su Jakov Golub (122 slikovnica) i Viktor Vrhovec (116 slikovnica). U kategoriji djeca predškolske dobi nagrade su primile Tihana Radičević (144 knjiga) i Ela Prosenjak (110 knjiga). Nadalje, u kategoriji djeca osnovnoškolske dobi, do 13 godina, nagrade su primili Josip Sočev (129 knjige) i Ema Škrobot (120 knjiga). U kategoriji mladi do 15 godina najčitatelj je Svjetlana Colić (150 knjiga) i Marija Abramović (75 knjiga).

Odjel za odrasle u suradnji sa Stručno-znanstvenim odjelom nagrade je podijelio u sljedećim kategorijama:

1. Najčitatelj hrvatske književnosti – Valeš Davorin (222 knjiga);

2. Najčitatelj svjetske književnosti – Kovač Ljubica (230 knjiga);

3. Najčitatelj stripa – Bernard Jug (104 stripa);

4. Najčitatelj stručno-popularne knjige – Krunoslav Jagarinec (167 knjiga);

5. Najčitatelj student – Djedović Tihana (77 knjige);

6. Najčitatelj srednjoškolac – Crnoja Rebeka (111 knjiga);

7. Najčitatelj zvučnih knjiga za slijepe i slabovidne – Fijačko Ban Marija (108 knjiga);

8. Najgledatelj DVD filmova – Kolšek Goran (255 filmova)

9. Najkorisnik Stručno-znanstvenog odjela – Karla Kostjuk (redovito koristi raznovrsne usluge Stručno-znanstvenog odjela).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×