4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nakić-Alfirević i Bešvir kandidati za predsjednika Podravke Vegete
N

Ne propustite

100322-podravka-mRavnatelj Pučkog otvorenog učilišta Josip Nakić-Alfirević i član Uprave Podravke Krunoslav Bešvir glavni su kandidati za novog predsjednika Rukometnog kluba Podravka. Novi predsjednik koprivničkih rukometašica bit će izabran na skupštini kluba koja će se održati 29. ožujka s početkom u 18 sati.

U ponedjeljak je u poslovnoj zgradi Podravke održan sastanak na kojem su o budućnosti RK Podravke razgovarali Marin Pucar, Krunoslav Bešvir, Dragan Habdija, dr. Dražen Sačer, Josip Nakić-Alfirević, Robert Markulin i Ivan Pal, a nazočan je bio i direktor kluba Marijan Domović.

Novi Upravni odbor brojit će 11 članova, sastojat će se od predsjednika, dva dopredsjednika i osam članova. Kandidati koji će biti predloženi na skupštini su: dr. Dražen Sačer, Dragan Habdija, Robert Markulin, Josip Nakić-Alfirević i Krešimir Mulvaj, a od novih članova Ivan Pal, Jasmina Stričević, Branka Perković, Krunoslav Bešvir, Marin Pucar i Ivo Čičin-Mašansker.

Nadzorni odbor imat će tri člana, to su Ivan Mesić, Tamara Bali-Zvonar i Miroslav Vitković.

Dopredsjednik kluba Dragan Habdija izvijestio je kako skupštinu rukometnog kluba čini 26 članova, koji se sastoje od sportskih djelatnika, navijača, ljudi zaslužnih za razvoj rukometa u Koprivnici i slično.

– Više je kandidata za predsjednika, šira je lista, a skupština će odlučiti. Nismo se uspjeli dogovoriti, nigdje nije zapelo. Moramo sve sustavno napraviti, želimo klub totalno inovirati. Situacija s financijama nije jednostavna, ali nije ni zabrinjavajuća, ali Uprava Podravke je čvrsta u svojem stavu da se klub postavi na zdrave temelje. Dugovanja nisu velika, a zasad nismo razgovarali o treneru i igračicama. Nova Uprava će se prije svega pozabaviti financijama i troškovima – rekao je Habdija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×