Nakon poraza u Ferdinandovcu Zvonimir Kelek više nije trener Koprivnice

14:33h
0
Zvonimir Kelek više nije trener koprivničkih Zelenih // Foto: Mirko Lukavski - Glas Podravine

Nogometaši trećeligaša Koprivnice u srijedu su ispali iz Županijskoga kupa, a iste večeri ostali su i bez trenera.

U četvrtfinalnom kup-ogledu u Ferdinandovcu koprivnički Zeleni odigrali su 1:1, a domaći je županijski prvoligaš bolje izvodio jedanaesterce te je s ukupnih 6:4 prošao u polufinale u kojem će igrati s Borcem iz Imbriovca.

Čelnici NK Koprivnice nakon povratka iz Ferdinandovca razriješili su dužnosti trenera prve momčadi Zvonimira Keleka i njegovog pomoćnika Sergeja Milivojevića.

– U srijedu je kulminirala kriza, poraz u Ferdinandovcu bio je kap koja je prelila čašu. Momčad je u zadnje vrijeme igrala loše, a nedopustivo je da igrači koji treniraju dva puta dnevno ispadnu i budu nadtrčani od momčadi koja možda trenira dva puta tjedno. Stoga smo se rastali s dosadašnjim trenerom Kelekom i krećemo u potragu za novim stručnjakom – rekao je direktor Koprivnice Slavko Tucaković.

U kuloarima se spominjalo ime Marija Dodika, no on nam je kazao kako nije trenutno zainteresiran za taj posao. Također se spominje i ime bivšeg trenera Vinka Potroška, a do petka bi se trebalo znati za koga su se odlučili čelnici Koprivnice.