dovršeno istraživanje

Nanizao nekoliko provala po Hlebinama, pokušao orobiti i pekaru, no ni tu za njega nije bilo ‘kruha’

Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 24. listopada prijepodne upao u pekaru i prijetio djelatnici da mu da novac, a pritom je i udarao po blagajni.

12:46h
0
Ilustracija
Ilustracija // Envato Elements

Koprivnički policajci uhvatili su 60-godišnjaka sa šireg koprivničkog područja za kojeg se sumnja da je napravio nekoliko kaznenih djela. Radi se o teškim krađama provaljivanjem i o pokušaju razbojništva.

Naime, sumnja se da je 60-godišnjak u razdoblju od 11. do 24. listopada čak tri puta provalio u kafić u Hlebinama u Ulici bana Josipa Jelačića odakle je otuđio novčani polog i alkoholna pića, oštetivši vlasnika za više stotina kuna.

Tu nije stao, već je i tijekom 13./14. listopada u Hlebinama na Trgu Ivana Generalića provalio u bivši kafić, ništa ne ukravši. Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 24. listopada prijepodne upao u pekaru i prijetio djelatnici da mu da novac, a pritom je i udarao po blagajni. Ona mu novac nije dala pa je muškarac pobjegao.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem i pokušaja razbojništva protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku – stoji u izvještaju PU Koprivničko-križevačke.

 

čitam...