10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Natječaj za književno-publicističku nagradu “Bili smo prvi kad je trebalo”
N

Ne propustite

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR) raspisala je natječaj za književno-publicističku nagradu “Bili smo prvi kad je trebalo” za najbolju knjigu na temu iz hrvatskog Domovinskoga rata.

Ovo je već dvanaesta godina da se organizira ovakav natječaj na kojem mogu sudjelovati autori iz Hrvatske, koji su svoje književno ili publicističko djelo – roman, zbirku pjesama, putopis, pripovjedaka, knjigu ratnih fotografija ili slično objavili od 1. listopada 2010. do 1. listopada ove godine.

Za natječaj je potrebno poslati tri primjerka knjige do 1. listopada 2011. na adresu Udruge branitelja Podravke (za natječaj), 48000 Koprivnica, A. Starčevića 32.

Prema ocjeni prosudbenog suda najboljoj knjizi pripast će Velika zlatna plaketa, a dodijelit će se sredinom studenoga u Zagrebu.

Natječaj se organizira i s ciljem da se potiče autore, prije svega sudionike događanja iz Domovinskog rata, ali i ostale, da pišu i objavljuju svoja sjećanja ili pak povijesna zbivanja koja su obilježila stvaranje hrvatske države.

Prošle godine nagradu je dobio dr. Vladimir Mičetić iz Kutine za knjigu “Ranjeni pejzaž”.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

SRETAN IMENDAN

[IMENDANI] Danas je vaš dan za biti veseo i nasmijan!

Imendan danas slave Vita, Vito, Vid i Vida! Sretan vam vaš dan! Vita je vatrena, iskrena, talentirana, ambiciozna. Vito je vjeran,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×