Znate kako se kaže, ako vam život da limune, vi napravite limunadu!

Želimo Vam, dragi naši čitatelji i poslovni suradnici te partneri, u Novoj nam godini prvenstveno sreće, ljubavi i zdravlja, a onda i poslovnog uspjeha, blagostanja, ali i zahvalnosti na svemu što imate.

Napustite strahove, kočnice i ograničenja, zagazite u život punim plućima, budite svoji, drukčiji, jedinstveni i živite svoj život onako kako vi to želite, a na onako kako vam to nameće okolina.

Mi ćemo i dalje biti uz vas, i kao i u prošloj godini izvještavati u svemu što se događa oko nas i uz nas ćete uvijek pravovremeno i objektivno biti o svemu obaviješteni.

Iza portala ePodravina, uvjerljivo najčitanijeg medija u Podravini i Prigorju, je najuspješnija godina do sada. Oborili smo rekorde u posjećenosti pa nas tako pratite s čak 250 tisuća uređaja i mjesečno otvorite nevjerojatnih tri milijuna članaka, dok nas na Facebooku prati vas preko 34 tisuće, a na Instargramu imamo 2700 pratitelja.

Za tehničko održavanje portala, kako bi sve bilo brzo, funkcionalno, bez zastoja i uvijek dostupno, uz korištenje najnovijih tehnologija, praćenje trendova i uvođenje novih, brine tvrtka Kosinus, u čijem je portal vlasništvu, a koja je ove odradila niz uspješnih projekata, od izrade web stranica do reklamnih materijala te multimedijalnih sadržaja.

Sretna nam svima 2019. od tima ePodravine i Kosinusa!

čitam...