22.1 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAKON IM DOZVOLJAVA

Nema mladih pa bolnica ostaje u sigurnim rukama devetero iskusnih liječnika, Devčić: Svi su već tu, ostaju ovisno o godinama života, netko na godinu, netko na dvije
N

Nisu ni otišli samo im se promijenio radni status, sklopili smo s njima ugovor na pola radnog vremena, pojasnio je ravnatelj Devčić

Ne propustite

Koprivnička Opća bolnica prije desetak je dana raspisala natječaj za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za korisnike mirovine na pola radnog vremena, a današnjom objavom iz bolničke su se Uprave pohvalili da su popunili svih devet traženih radnih mjesta.

Ravnatelj Mato Devčić pojasnio je da je riječ o kolegama liječnicima koji su trenutno zaposleni, a koji će iskoristiti svoje pravo i ostati raditi u našoj bolnici do kad im to Zakon dozvoljava.

– Nisu oni ni otišli od nas, samo im se promijenio radni status, sklopili smo s njima ugovor na pola radnog vremena. Sukladno Zakonu o radu imaju to pravo i ako postoji potreba, a postoji, produžiti radni odnos u ustanovi na pola radnog vremena. Svi su oni već tu i ostaju još ovisno o godinama života, netko na godinu, netko na dvije, ali u principu do 67. godine života mogu raditi – pojasnio je Devčić.

Foto: Ivan Balija
Mato Devčić // Foto: Ivan Balija

Tako će u našoj bolnici do daljnjeg raditi Gojko Vulić specijalist radiologije, Dragica Kramarić subspecijalistica kardiologije, Ljubomir Morić subspecijalist gastroenterologije. Na odjelu Ginekologije ostaju Smiljka Behin kao specijalistica ginekologije i opstetricije i  subspecijalistica uroginekologije te Katarina Plavec-Pavlek kao specijalistica ginekologije i opstetricije, odnosno subspecijalistica fetalne medicine i opstetricije.

Doktorica Marija Sačer ostaje na mjestu specijalistice kliničke citologije, Vesnica Mađarić kao specijalist infektologije, a Roman Poje doktor specijalist neurologije. Walter-Louis Brlečić nastavit će suradnju s koprivničkom bolnicom na radnom mjestu specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ivanje u Kalinovcu

FOTO/VIDEO Zabavljali se u Kalinovcu uz nastupe KUD-ova, druženje i bogat program

KUD Grgur Karlovčan iz Kalinovca, Općina Kalinovac te Turistička zajednica područja Dravski peski i ove su godine organizirali tradicionalnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×