Novost

Ništa od koncerta Jelene Rozge! Grad otkazao početak Ljeta na Zrinskom zbog koronavirusa, evo što će dalje biti s manifestacijom

Gradski Stožer civilne zaštite odlučio je da, s obzirom na situaciju s koronavirusom, to trenutno nije dobra ideja.

13:00h
0

Ništa od najavljenog koncerta Jelene Rozge na otvaranju Ljeta na Zrinskom!

Naime, gradski Stožer civilne zaštite odlučio je da, s obzirom na situaciju s koronavirusom, to trenutno nije dobra ideja.

– Uzevši u obzir nove okolnosti oko povećanja broja novozaraženih osoba od COVID-19 virusa, članovi Stožera donijeli su zaključak da nije preporučljivo održavati velike koncerte na kojima postoji mogućnost dolaska većeg broja osoba i gdje nije moguće ili je otežano kontrolirati pridržavanje mjera zaštite od zaraze (kao što su socijalna distanca, osobna higijena i dr.). Slijedom toga, organizator Koprivničkog ljeta i Ljeta na Zrinskom, Grad Koprivnica, donio je odluku o otkazivanju početnih koncerata najavljenih za 26. i 27. lipnja 2020. godine (Jelena Rozga, Simply Brass i Matija Dedić Trio) na središnjem gradskom trgu – kažu iz Grada.

Programi Ljeta na Zrinskom koncipirani su od utorka do subote te će se ponedjeljkom, sukladno epidemiološkoj situaciji, najavljivati programi za taj tjedan, ističu, budući da žele ponuditi sadržaje građanima Koprivnice i gostima tijekom ljeta, naravno, u skladu s tada aktualnim mjerama i mogućnostima.

– Ovim putem još jednom podsjećamo građane da se pridržavaju preporuka socijalne distance, dezinfekcije i osobne higijene, provjetravanja prostora u kojem borave i nošenja maski u zatvorenim prostorima. Osobna odgovornost i pridržavanja preporučenih mjera važan su preduvjet u sprječavanju širenja novog vala zaraze koronavirusom – zaključuju.

čitam...