24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lijepe vijesti

Nova pedijatrica potpisala ugovor s Gradom, dobila je novčanu potporu i u Koprivnici mora ostati najmanje godinu dana
N

Ne propustite

Koprivnica je dobila novu pedijatricu, a s njom smo već razgovarali te nam je otkrila da se odlično uklopila.

Gradsko vijeće Grada Koprivnice donijelo je Program mjera osiguravanja specijalističke zdravstvene zaštite na području Grada Koprivnica, na temelju kojeg je Grad Koprivnica raspisao Javni poziv za ostvarivanje prava na poticajnu naknadu i financiranje troškova najamnine za 2023. godinu.

Na javni poziv u otvorenom roku pristigla je jedna prijava i to prijava od Miljenke  Crnčić-Orlić iz Pule, koja ispunjava sve tražene uvjete za dodjelu poticajne naknade u iznosu od 13.272,28 eura (100.00 kuna) i financiranje troškova najamnine u razdoblju godine dana.

Povodom toga, danas je u prostorima Gradske uprave upriličeno potpisivanje Ugovora o isplati poticajne naknade i sufinanciranja troškova najamnine. Uime Grada Koprivnice Ugovor je s pedijatricom Miljenkom Crnčić-Orlić potpisao gradonačelnik Mišel Jakšić.

Potpisivanju Ugovora nazočile su i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i ravnateljica Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković.

Prema potpisanom Ugovoru, liječnica je obvezna ostati bez prekida u radnom odnosu na neodređeno, puno radno vrijeme u specijalističkoj ordinaciji u Koprivnici najmanje godinu dana od dana potpisa ovog ugovora. Navedenim mjerama osigurava se zadržavanje u radnom odnosu s ciljem osiguravanja dostupnosti i kontinuiteta specijalističke zdravstvene zaštite predškolske djece na području Grada Koprivnice.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×