24 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novi projekt koprivničke gimnazije Dan za znanost održat će se 31. svibnja
N

Ne propustite

„Dan za znanost” naziv je novog projekta Gimnazije „Fran Galović” koji je pokrenut radi promicanja i popularizacije znanosti. Cilj je projekta okupiti što veći broj sudionika svih uzrasta koji će – prema vlastitu odabiru – interaktivno sudjelovati u nizu aktivnosti s područja matematike, fizike, kemije, biologije, elektrotehnike i psihologije.

Cjelodnevno druženje odvijat će se u subotu 31. svibnja u dvorištu Gimnazije „Fran Galović” od 10 do 16 sati, a završit će biciklijadom po Koprivnici uz vodstvo ravnatelja Vjekoslava Robotića. Više od 50 znanstvenika i njihovih asistenata iz Zagreba i Splita za posjetitelje je pripremilo niz predavanja, radionica,  interaktivnih pokusa pomoću kojih će na privlačan i zabavan način približiti brojne znanstvene sadržaje široj populaciji.

Ostvarivanje projekta omogućili su znanstvenici i znanstvene ustanove s kojima Gimnazija već godinama surađuje ili suradnju tek otpočinje. „Dan za znanost” još je jedan projekt kojim Gimnazija gradi svoju prepoznatljivost slijedeći poznatu misao da je znanje moć.

Pozovite prijatelje! Dođite sa svojim obiteljima! Uključite se u radionice i poslušajte predavanja, uživajte u zanimljivostima koje su za vas pripremili vrhunski znanstvenici i njihovi suradnici!

Radionice i predavanja otvoreni su sve zainteresirane posjetitelje.

RASPORED DOGAĐANJA

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Imitiranje prirode

FOTO/VIDEO Dragicu permakultura vodi u sađenju vrta: Biljke štite jedna drugu, a imam i trik za puževe

Znate li što je permakultura? Dragica Strmečki iz Koprivnice sa sestrom Josipom ove je godine po prvi put posadila...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×