Novi videospot za pjesmu “Little Sunflower” grupe Praline & Fast Food

07:19h
0
Praline

Deseteročlana grupa “Praline&FastFood“ snimila je videospot za pjesmu „Little Sunflower“ sa albuma „My Favorite Things“ u izdanju Aquarius Records-a. To je ujedno posljednja snimka na kojoj je Boško Petrović sudjelovao svirajući solo na vibrafonu – “nježno kao što nalaže aranžman te u primjerenom dosluhu s karakterom glazbe junaka ove priče”, kaže Davor Hrvoj u svojoj recenziji albuma “My Favorite Things” na kojem se ova pjesma izvorno nalazi, ali u nešto drukčijem ruhu.

Spot je sniman na lokacijama oko rijeke Drave kod Koprivnice (Ješkovo, Komatnica). Režiju, snimanje i produkciju potpisuje NEXUS Production (Tomislav Horvatinović i Marko Horvat), scenarij Marin Hraščanec, a styling i frizure Silvija Vadla (Salon Mistika Koprivnica) i Boutique Aždaja (Zagreb). Nakon što je premijerno emitiran u emisiji “Dobro jutro Hrvatska” na Hrt-u, spot se može pogledati na You Tube Kanalu Aquarius Records-a.

PralineNakon uspješnog promoviranja albuma diljem Hrvatske, grupa “Praline&FastFood” vratila se sa gostovanja u Kaposvaru (Mađarska) , te se pripremaju za svirku u Nikšiću (Crna Gora), te u Beču.

Početkom listopada planiraju i početi raditi na snimanju novog albuma za koji je napisano i aranžirano već dosta autorskog materijala.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW