30.1 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novim vratima do higijenskog minimuma na koprivničkoj tržnici
N

Ne propustite

Na ulazu u Gradsku tržnicu postavljena su nova željezna vrata. Komunalac ih je postavio u suradnji s konzervatorskim stručnjacima, na mjestu s kojega su prije 15-ak godina skinuta stara dotrajala.

Nova se vrata stilski uklapaju u ambijent, a zadaća im je povećati razinu sanitarnih uvjeta na tržnici, rekao nam je rukovoditelj Sektora komunalnih poslova koprivničkog Komunalca Petrica Koštić:
„S te prve strane se najviše dolazi, dakle oni mladi posebno kad idu po noći i vikendom, dakle s prve te strane najviše ima problema.“

Neslužbeno doznajemo da su zaposlenici tržnice imali pune ruke posla na saniranju nereda koji je ostajao iza mladih koji su za svoja noćna okupljanja, osobito vikendom, izabrali upravo gradsku tržnicu.

Uz druženje i uživanje alkohola, ti mladi su nerijetko po tržnici urinirali i povraćali što nikako ne doprinosi održavanju potrebnog higijenskog minimuma za mjesto na kojemu se prodaje hrana. Stoga se vrata tržnice zatvaraju u 19, a otvaraju u 6 sati ujutro, a s vremenom će tržnica biti zatvorena i na preostala dva ulaza.

Izvor: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neke države ga povukle

Pod istragom je popularni lijek protiv bolova koji se prodaje i u Hrvatskoj, može izazvati ozbiljne komplikacije

Europska agencija za lijekove (EMA) potvrdila je da istražuje jedan lijek protiv bolova, a radi se o lijeku metamizol. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×