Novinarima tradicionalni turnir u Bakovčicama

18:11h
0
Zajednička fotografija svih sudionika turnira


Već tradicionalno, krajem rujna, u Bakovčicama se odigrava prijateljski nogometni turnir na kojem snage odmjeravaju muške i ženske ekipe.

Tako su i ove godine, u muškom dijelu turnira, snage odmjerili ekipa Bakovčica, koprivnički novinari sastavljeni iz raznih redakcija i ekipa Grada Koprivnice, dok se Podravski list nije pojavio iako su najavili da će nastupiti samostalno, bez ostalih gradskih novinara (da li je u pitanju strah od drugih protivnika ili nedostatak igrača znaju samo oni).  Kako god bilo, ekipe koje su se odazvale pozivu domaćina, odigrale su vrlo dobar turnir u kojem je na kraju slavila ekipa koprivničkih novinara, nakon što je na penale bila uspješnija od domaćina.

U ženskom dijelu turnira našle su se također tri ekipe. Uz domaću, nastupile su ekipe Grada i kuglačice. Zbog prilično teškog i mokrog terena, djevojke su ispucale samo penale, no to je najmanje važno jer su u prvome planu ipak dobra zabava i druženje koje je nastavljeno u Društvenom domu Bakovčica. Uz raznolika jela i pića te neizostavno kartanje, druženje je potrajalo do kasno u noć, a svi prisutni najavili su svoj dolazak i sljedeće godine.

 

čitam...