ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Novo kolo donosi derbi Kloštrana i Tehnike, Ferdinandovac putuje kod neugodnog Garića, Legrađani kod Slatine

Slobodna je Zdenka.

17:30h
0
Matej Herent (bijeli) // Foto: Jurica Karan

Postoji li koprivničko-križevački pratitelj nogometnih zbivanja koji nije vidio fotografije proslave Ferdinandovca koji će igrati protiv zagrebačkog Dinama u Hrvatskom kupu? E, pa momčad trenera Karana savladala je Ivančicu, ostvarivši golem uspjeh.

No, prije spektakla 7. listopada, Ferdinandovčani će odigrati nekoliko utakmica. Prva je ona 5. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u sklopu kojega, u subotu, gostuju u dalekoj Garešnici. Potrebno je resetirati se, fokusirati na sljedećeg protivnika, na uvijek neugodni Garić.

U subotu će, također, igrati Slatina Graničar Legrad te Čazma i Daruvar. Legrađani su s visokih 4-0 pobijedili Zdenku, na taj način osvojivši prve bodove u višem rangu. Kako je Slatina u donjoj polovici ljestvice, držimo fige kako Graničar može povećati bodovno stanje.

To je sve od subotnjeg programa. Nedjeljni, s druge strane, uključuje podravski derbi Mladosti Tehnika-Koprivnice u Kloštru Podravskom. Nažalost, koprivnički sastav nije izborio novu utakmicu nacionalnog Kupa, što istovremeno znači kako će barem malo predahnuti u ovome teškom tempu koji podrazumijeva tekuća sezona. Kloštrani su premijernu utakmicu nakon izlaska iz samoizolacije odigrali protiv Ferdinandovca koji nije imao milosti. Nema sumnje kako, stoga, žele što prije sjesti na bodovni vlak i zaboraviti na probleme početka sezone.

U ostalim dvjema utakmicama igrat će Bilogorac Suhopolje te predavački Dinamo Bilogora.

Slobodna je Zdenka, dok je utakmica između Tomislava Pitomače odgođena.

Četvrta NL BJ – KC – VT, 5. kolo, 12. i 13. rujna, 16.30 sati:

Slatina – Graničar L
Čazma – Daruvar
Garić – Ferdinandovac
Mladost KP – Tehnika-Koprivnica / nedjelja
Bilogorac – Suhopolje / nedjelja
Dinamo – Bilogora 91 / nedjelja
Tomislav D – Pitomača / odgođeno

čitam...