25.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obilje zabave na Tikvijadi u Starigradu
O

Ne propustite

starigrad-malaOdržavanje prve Tikvijade u Starigradu prošlo je i više nego uspješno. Uz obilje zabave i raznih aktivnosti, vrijeme je proletjelo, a djeca su imala prilike mnogo naučiti kroz igru.

Tikvijada je održana u Domu kulture, a organiziralo ju je Društvo žena Kamengrad, koje je u sklopu projekta Zdravi grad Koprivnica pokrenula projekt Zdravi Starigrad pod pokroviteljstvom Grada. Djecu iz područne škole Starigrad te Doma za djecu Svitanje, kao i druge posjetitelje dočekale su tri radionice – kreativna, ekološka te sportska, gdje su dubili tikve i lubenice, izrađivali ukrase od sušenog cvijeća, bundevinih koštica i sl., ali bilo je i skakanja u vreći te potezanja užeta. U pauzama su vrijedne organizatorice počastile goste štruklima s tikvama i sirom, tikvama i makom, pogačicama od tikvi, bugarkama, kao i ostalim delicijama od te slasne namirnice.

– Namjera nam je bila okupiti što veći broj djece i mladih u različitim tematskim radionicama i igraonicama. Cilj nam je na zabavan i edukativan način osvještavati mlade o bitnosti zaštite i čuvanja okoliša. A po završetku priredbe mogu reći da smo u potpunosti uspjeli ostvariti zacrtane planove, rekla je predsjednica starigradskog društva Đurđica Lazar i dodala kako im sada predstoji organizacija Galovićevih jeseni koje će biti obilježene 25. listopada, te Dana jabuka koji će se održati 8. studenoga

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zgodna Koprivničanka zaslužila “čistu peticu” za ovu proljetnu kombinaciju i simpatičan osmijeh

Lijepo i usklađeno, baš sve je na ovoj predivnoj Koprivničanki. Haljina s cvjetnim printom odlično se uparila s naočalama...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×