14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
51 razredni odjel

Objavljen je Natječaj za upis učenika u prvi razred srednjih škola, u županiji 1048 slobodnih mjesta
O

Svi upisni rokovi navedeni su u Odluci o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022., objašnjavaju.

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija objavila je Natječaj za upis učenika u prvi razred srednjih škola, kojima je ona osnivač. U našoj županiji dostupno je 1048 slobodnih mjesta u 51 razrednom odjelu za upis u prvi razred srednjih škola u školskoj 2021./2022. godini, poručuju.

– Sve informacije o upisima i pojašnjenja oko natječaja za upis učenika u prvi razred srednjih škola Koprivničko-križevačke županije mogu se dobiti u izravnom kontaktu sa srednjim školama, a svi upisni rokovi navedeni su u Odluci o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. – objašnjavaju.

Na službenoj stranici Županije nalazi se Natječaj za upis učenika u prvi razred srednjih škola. Dodatne informacije mogu se pronaći i u Odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja o upisu učenika u prvi razred srednje škole, u Odluci o uvjetima za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u učeničke domove u školskoj godini te u Vodiču kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije 2021./2022. koji možete pogledati ovdje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×