51 razredni odjel

Objavljen je Natječaj za upis učenika u prvi razred srednjih škola, u županiji 1048 slobodnih mjesta

Svi upisni rokovi navedeni su u Odluci o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022., objašnjavaju.

10:34h
0
Srednja škola Koprivnica // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Koprivničko-križevačka županija objavila je Natječaj za upis učenika u prvi razred srednjih škola, kojima je ona osnivač. U našoj županiji dostupno je 1048 slobodnih mjesta u 51 razrednom odjelu za upis u prvi razred srednjih škola u školskoj 2021./2022. godini, poručuju.

– Sve informacije o upisima i pojašnjenja oko natječaja za upis učenika u prvi razred srednjih škola Koprivničko-križevačke županije mogu se dobiti u izravnom kontaktu sa srednjim školama, a svi upisni rokovi navedeni su u Odluci o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. – objašnjavaju.

Na službenoj stranici Županije nalazi se Natječaj za upis učenika u prvi razred srednjih škola. Dodatne informacije mogu se pronaći i u Odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja o upisu učenika u prvi razred srednje škole, u Odluci o uvjetima za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u učeničke domove u školskoj godini te u Vodiču kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije 2021./2022. koji možete pogledati ovdje.

čitam...