višednevne manifestacije

Od danas kreće fešta u Križevcima i Ludbregu, a za koncerte treba Covid potvrda. Saznali smo koliko košta testiranje

Događaji su organizirani sukladno epidemiološkim mjerama.

14:46h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Križevačko Veliko Spravišče i Dani ludbreške Svete nedjelje, višednevne manifestacije koje osim vjerskih, kulturnih, gospodarskih programa donose i niz zanimljivih predstava i koncerata, imat će i svoje posebnosti.

Na upite naših čitatelja, provjerili smo kada im treba Covid putovnica te ukoliko ju nemaju, koliko će izdvojiti za testiranje.

U Ludbregu će se danas održati prvi od tri koncerta. Na pozornicu će stati Jura Stublić i grupa Film. Početak koncerta, koji će se održati u šatoru ispred stadiona Podravina, planiran je za 21 sat. Od 19 sati publiku će zagrijavati predgrupa Band Kings.

Ulaznice za koncerte prodavat će se na ulazu u šator po cijeni od 20 kuna.

Događaj će biti organiziran sukladno epidemiološkim mjerama, a brzo antigensko testiranje, za koje će posjetitelji morati izdvojiti 100 kuna, bit će na punktu ispred ulaza u šator. Organizator poziva sve da se pridržavaju već poznatih mjera. Isto vrijedi i za koncert Maje Šuput u petak i Željka Bebeka u subotu.

Kako COVID potvrda vrijedi 48 sati, može se iskoristiti za dva koncerta, ali dva dana zaredom.

Križevci svojim posjetiteljima pripremaju Predstavu pomirdbe i koncerte. U večernjim satima, od 21, je koncert Vanne, u subotu Slavonskih lola i nedjelju Petra Graše.

Ulaz na koncerte i predstavu je besplatan, a sukladno propisanim epidemiološkim mjerama od strane Nacionalnog stožera Civilne zaštite potrebno je priložiti Covid putovnicu, odnosno potvrdu o tome da ste preboljeli Covid-19, da ste cijepljeni ili imate negativan test. Za ostale će biti organizirano brzo antigensko testiranje za koje će posjetitelji u Križevcima morati izdvojiti 85 kuna.