DRUŠTVO NAŠA DJECA KOPRIVNICA

Od sad mališani mogu uživati uz video predstave Lutkarske družine Kopriva pec, pec

Dio njih je snimljen i upravo zato ovih dana DND na poseban način zabavlja djecu uz poruku "ostanite doma" uz lutkarske predstave.

08:30h
0
Foto ustupio: DND Koprivnica

Kako bi stvorili dodatne sadržaje za djecu koja ovih dana moraju ostati doma, u Društvu naša djeca Koprivnica započeli su s objavom video snimaka lutkarskih predstava u izvođenju Lutkarske družine Kopriva pec, pec.


Na stranici Društva naša djeca Koprivnica, trenutno su dostupne tri predstave. Radi se o predstavama Šašavi mišić, Pričamo priču o jednom mačku i Čarobni cvijet koje su namijenjene djeci od dvije godine na više.

Predstave su nastale pod vodstvom Tigrene Csik koja je priredila sve scenarije, a lutke su po njenim zamislima izrađene u kreativnim radionicama Društva naša djeca. Projekt lutkarstva u okviru DND već nekoliko godina podupiru Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija, pa je zahvaljujući tome Lutkarska družina uspjela prirediti više od 20 predstava.

Dio njih je snimljen i upravo zato ovih dana DND na poseban način zabavlja djecu uz poruku “ostanite doma” uz lutkarske predstave.

Foto ustupio: DND Koprivnica

čitam...