sezona

Od tri prometne nesreće dvije su skrivili traktoristi

Nitko nije ozlijeđen, a protiv 40-godišnjaka je pokrenut prekršajni postupak.

08:08h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Na području Koprivničko-križevačke županije jučer su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

U Križevcima je oko 11.45 31-godišnjak upravljajući svojim Opelom zbog nedovoljnog razmaka prednjim dijelom vozila udario u Golf kojim je upravljala 45-godišnjakinja, a koji je zbog siline udarca odbačen u Hondu kojom je ispred njega upravljala 56-godišnjakinja. Nitko nije ozlijeđen, a protiv 31-godišnjaka je pokrenut prekršajni postupak.

U Virju je oko 15.45 37-godišnjak vozio traktor marke Torpedo koji je imao prikolicu s paletama umjetnog gnojiva. Prilikom polukružnog okretanja, teret koji nije bio dobro namješten se prevrnuo i prosipao na kolnik. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola te je protiv njega pokrenut prekršajni postupak.

Također u Virju oko 17 sati 40-godišnjak koji je upravljao traktorom marke Deutz, koji je na sebi imao priključenu poljoprivrednu sijačicu, nije držao dovoljan razmak prilikom mimoilaženja te je došlo do kontakta sijačice s teretnim vozilom marke Iveco kojim je upravljao 22-godišnjak. Nitko nije ozlijeđen, a protiv 40-godišnjaka je pokrenut prekršajni postupak.

čitam...
Loading...